Научете се да пишете, без да гледате клавиатурата. Безплатно.

Писането на клавиатура „на сляпо“ с помощта на десетопръстната система се счита за най-ефективния метод за писане на клавиатура. TypingClub Ви предлага забавен и ефективен начин да се научите да пишете, без да гледате клавиатурата.

Начало

Как работи?

Програмата ще Ви насърчава да упражнявате всеки урок, докато не получите всички 5 звезди. Упражнявайте се по няколко минути на ден и скоро ще станете спец!

Трябва ли ми акаунт?

Не е задължително да си създавате акаунт. Ако имате собствен акаунт, ще можете да запаметявате прогреса си и да проследявате резултатите си.

Като игра. Занимателно и интерактивно изживяване, което ще Ви научи да пишете, без да гледате клавиатурата.

Запис на упражненията. Може да преглеждате как сте се справили и дори да гледате записи на предишните си опити.

Нива, значки и звезди. Различни средства за мотивация, които да Ви окуражават и да Ви помагат да си изграждате мускулна памет.

Визуализация на ръцете. Докато пишете, виждате как трябва да движите пръстите си.

Интерактивно изживяване. Игри за писане на клавиатура, видеа и различни упражнения, с които да се забавлявате, докато се учите да пишете „на сляпо“.

Озвучаване. Тази функционалност ще Ви дава гласови насоки как да пишете всяка дума.

Версия на TypingClub за училища

TypingClub за училища е най-мощният и най-известен софтуер, използван от учители и училища по цял свят. С версията за училища учителите могат да управляват класовете, на които преподават, да проследяват прогреса на учениците си, да възлагат тестове по писане на клавиатура или да създават свои собствени уроци. В момента работим върху българския интерфейс на сайта за учители, но интерфейсът за ученици вече е наличен и на български език.

Регистрирай се
Основен

Основният план предлага игри, видеа, доклади върху основния прогрес, цветни фонове, значки и функционалности за достъпност.

Основният план предлага игри, видеа, доклади върху основния прогрес, цветни фонове,...

ВИНАГИ БЕЗПЛАТЕН

Безплатен

не се изисква нито регистрация, нито кредитна карта

Премиум

Премиум акаунтите получават всичките функционалности на безплатния акаунт плюс допълнителни игри, по-подробни доклади, повече фонове, повторен преглед на опитите и нашите оригинални анимирани приказки за писане на клавиатура. В Премиум версията няма никакви реклами и с нея получавате достъп до всички учебни планове, предлагани в TypingClub. Всеки план има първоначален 3-дневен безплатен пробен период. Можете да прекратите абонамента си по всяко време.

МЕСЕЧЕН

7.50

на месец

ГОДИШЕН

66.00 € 29.50

на година