Tanulj meg tíz ujjal gépelni ingyen!

A leghatékonyabb gépelési módszer a tízujjas gépírás, mely során tíz ujjal gépelünk anélkül, hogy a billentyűzetre néznénk. A TypingClub segítségével szórakoztató és hatékony módon tanulhatod meg a tízujjas gépírást.

Kezdés!

Hogyan működik?

A program arra ösztönöz, hogy addig gyakorold az egyes leckéket, míg mind az öt csillagot meg nem szerzed. Gyakorolj pár percet naponta és hamarosan profi leszel!

Szükségem van fiókra?

Fiók létrehozása nem kötelező. Amennyiben saját fiókkal rendelkezel, lehetőséged nyílik a fejlődési folyamatod elmentésére, valamint nyomon követheted a gépelési teljesítményedet.

Ez egy játék! Szórakoztató és interaktív élményt nyújt, miközben megtanulod a tízujjas gépírást.

Gépelés visszajátszása. Megnézheted a teljesítményedet, sőt még a korábbi próbálkozásaidat is visszajátszhatod.

Szintek, jelvények és csillagok. Mindezek a motivációs eszközök állnak rendelkezésedre a folyamatos haladáshoz és az izommemóriád fejlődéséhez.

Útmutató a helyes kéztartáshoz. Vizuális útmutatást kapsz a helyes ujjtartáshoz élőben, miközben gépelsz.

Interaktív élmény. Gépelési játékok, videók és különféle gépelési gyakorlatok teszik szórakoztatóvá a tízujjas gépírás elsajátítását.

Hangos útmutatás. Bekapcsolhatod a hangalámondást, amely az egyes szavak begépeléséhez hangos útmutatást nyújt.

TypingClub iskolai verzió

A TypingClub iskolai verziója a leghatékonyabb és legnépszerűbb szoftver a tanárok és iskolák körében világszerte. Az iskolai kiadás segítségével a tanárok koordinálhatják az osztályaikat, nyomon követhetik a tanulók fejlődését, gépelési feladatokat oszthatnak ki vagy saját leckéket hozhatnak létre. Jelenleg dolgozunk azon, hogy a közeljövőben az oktatói felület magyarul is elérhető legyen; a tanulói felület azonban már most is konfigurálható úgy, hogy teljes mértékben magyar nyelven jelenjen meg.

Regisztráció
Alap

Az alapcsomagban játékok, videók, a fejlődéseddel kapcsolatos alapvető jelentések, színes megjelenítések, jelvények és hozzáférhetőségi funkciók állnak a rendelkezésedre.

Az alapcsomagban játékok, videók, a fejlődéseddel kapcsolatos alapvető jelentések, színes megjelenítések,...

MINDIG INGYENES

Ingyenes

se bankkártya, se regisztráció nem szükséges

Prémium

A prémiumverzió az alapcsomagban elérhető funkciókon felül további játékokat, komplex jelentéskészítő eszközöket és további megjelenítéseket tartalmaz, valamint lehetőséged nyílik a korábbi próbálkozásaid visszajátszására, illetve kedvedre való animációs történetek begépelésére.

HAVI

7.50

havi számlázás

ÉVES

66.00 € 29.50

éves számlázás