Lär dig Touch Typing. Helt gratis.

Touch Typing, eller att "skriva på känsla" innebär att kunna skriva med alla 10 fingrar utan att titta ner på tangentbordet. Det anses vara det snabbaste och mest effektiva sättet att skriva på. Med TypingClub kan du på ett kul och effektivt sätt lära dig att skriva på känsla.

Kom igång

Hur fungerar det?

Programmet uppmuntrar dig att arbeta med varje lektion tills du har fått alla 5 stjärnor. Med några minuters övande per dag tar det inte lång tid innan du skriver som ett proffs!

Behöver jag ett konto?

Att registrera ett konto är valfritt. Med ett eget konto sparas dina framsteg och ditt arbete, samtidigt som du enkelt kan följa din skrivutveckling.

Lekande kul upplägg. Lär dig att skriva på känsla i en underhållande, engagerande och interaktiv miljö.

Återblick på ditt lärande. Du kan enkelt utvärdera din skrivutveckling, bland annat med repriser på dina skrivövningar.

Nivåer, märken och stjärnor. Det finns en hel uppsättning av bra verktyg och funktioner som motiverar dig att bygga ditt muskelminne.

Guide för rätt fingersättning. Du får tillgång till visuell guidning i realtid som visar dig korrekt fingersättning när du skriver.

Ett varierat lärande. Utveckla din skrivförmåga med olika skrivspel, skrivupplevelser, filmer och arbetsuppgifter.

Hjälpmedel och stödverktyg. Aktivera skärmläsare och få text och instruktioner upplästa i realtid.

TypingClub Skolversion

TypingClubs Skolversion är den kraftfullaste och mest populära programvaran för tangentbordsträning och den används av lärare och skolor världen över. Med skolversionen kan lärare hantera sina klasser, följa sina elevers utveckling, tilldela skrivtest och skapa sina egna lektioner. Under tiden som vi arbetar hårt för att erbjuda gränssnittet för lärare helt på svenska, är gränssnittet för elever redo att användas på svenska - fullt ut!

Registrera konto
Basic

Gratisnivån innehåller spel, filmer, enkla framstegsrapporter, färgglada teman, märken och stödfunktioner av olika slag.

Gratisnivån innehåller spel, filmer, enkla framstegsrapporter, färgglada teman...

ALLTID GRATIS

Gratis

inget kontokort eller registrering behövs

Premium

Med ett Premiumkonto får du tillgång till allt i gratisnivån, plus fler spel, avancerade rapporteringsverktyg, fler teman, reprisverktyg för återkoppling, samt det exklusiva tillägget i form av vår animerade sagoskrivning. Premiumversionen är helt fri från annonser och du får tillgång till alla lektionsplaner hos TypingClub. Varje plan startar med en 3-dagars gratis provperiod. Du kan avsluta när som helst.

MÅNADSVIS

7.50

faktureras månadsvis

ÅRLIG

66.00 € 29.50

faktureras årligen